آغاز آزمایش‌های پایانی تلسکوپ فضایی جیمز وب، بزرگ‌ترین تلسکوپ فضایی جهان (+تصاویر)

تلسکوپ فضایی جیمز وب قرار است طبق برنامه یک سال و اندی دیگر با راکت اروپایی آریان پرتاب شود. این تلسکوپ حاوی تجهیزاتی برای رسوخ حتی بیشتر از تلسکوپ‌ هابل در عمق کیهان است؛ به طوری که برای ردیابی نور اولین ستارگانی که در جهان روشن شدند تلاش خواهد کرد.

اهمیت ماهواره «سنتینل 2» سازمان فضایی اروپا در رصد سیاره زمین

ماهواره های سنتینل در قالب طرح کوپرنیک و با همکاری آژانس فضایی اروپا و اتحادیۀ اروپا به فضا پرتاب شده و قرار است تا سال ۲۰۲۰ و با هزینه های بالغ بر هشت میلیارد یورو ادامه یابد. این ماهواره قرار است طی مدت ماموریت خود، تصاویری را از شرایط جوی اتمسفر زمین و تغییرات آب و هوایی این سیاره به زمین ارسال کند.

سفرهای شگفت‌انگیز فضاپیمای کاسینی-هویگنس به کیوان

ماموریت فضایی کاسینی-هویگنس در سال ۱۹۹۷ میلادی مشترکا توسط سازمان ملی هوانوردی و فضایی ایالات متحده آمریکا (ناسا)، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ایتالیا برای مطالعه سیاره «کیوان» آغاز شد. کاسینی-هویگنس شامل مدار گرد «کاسینی» و فرودگر «هویگنس» است.

تلاش اروپا برای کاوش سیاره مشتری در قالب ماموریت «جوس»/ رسیدن به مرحله ساخت مدل/ آغاز ماموریت 7 ساله در 2022

آژانس فضایی اروپا بازبینی اولیه طراحی کاوشگر قمر یخی سیاره مشتری را انجام داده و به پیمانکار اصلی پروژه (ایرباس و شرکا) اجازه ساخت یک فضاپیمای مدل را برای آزمایش سیستم‌های مورد نیاز در ماموریت جوس (Juice) داده است.

بازگشت دوباره به ماه؟/توسعه سیستم گرمایش فضایی با استفاده از خاک توسط دانشمندان سازمان فضایی اروپا

آژانس فضایی اروپا در حال توسعه یک سیستم گرمایشی جدید با استفاده از خاک است که امکان گرم کردن تجهیزات و فضانوردان را در طول شب در سطح ماه فراهم می‌کند.

سنجش میزان آلودگی در جو زمین با استفاده از داده‌های ماهواره‌ای و ایستگاه‌های زمینی

چگونه آلودگی سطح زمین بر جو کره زمین تاثیر می گذارد؟ پژوهشگران دانشگاه برمن در آلمان سعی می کنند با استفاده از داده‌هایی که ماهواره‌ها در اختیار قرار می دهند و اندازه‌گیری روی سطح زمین پاسخ این پرسش را بیایند.

پرتاب ماهواره «دیده‌بان» به فضا توسط سازمان فضایی اروپا

ماهواره‌های دیده‌بان شش مدل ماهواره مختلف از پروژه کوپرنیک هستند که برای مطالعه جنبه‌های مختلف به فضا فرستاده می‌شوند و تا بحال دو ماهواره از آنها به فضا پرتاب شده است. این ماهواره‌ها برای اهداف زیست‌محیطی، هواشناسی، تغییرات جوی، نظامی و امنیتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

گفتگوی جهانی/رئیس سازمان فضایی اروپا: نخستین پرتاب آریان-6 در سال 2021 انجام می‌شود

برعهده داشتن وظیفه مدیریت یک آژانس فضایی می تواند با تصمیم گیری در مورد ماموریت هایی به کره مریخ و کره ماه، ساخت موشک های فضایی جدید و حتی فرود بر روی شهاب‌سنگ‌ها همراه باشد. در عین حال به مدیریت راهبردی و مالی نیز بر می گردد. در ادامه گفتگوی یورونیوز با یان وورنر را می‌خوانید.

آیا می‌توان سیارک‌ها را از مسیرشان منحرف کرد؟/ پروژه «آیدا» طرح مشترک ناسا و اِسا، جسورانه‌تر از روزتا

آژانس فضایی اروپا و ناسا فضاپیمای کوچکی را به فضا می‌فرستند تا ببینند اگر سیارکی در مسیر حرکت خود به کره زمین برخورد کند، چه اتفاقی رخ می‌دهد. برنامه آژانس فضایی اروپا در این طرح مشترک، «ماموریت برخورد به سیارک» یا «اِیم» نام دارد. این آژانس قرار است در اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی فضاپیمای «ایم» را به مجموعه سیارک‌هایی که «دیدیموس» نام دارند، بفرستد.

یافتن سرنخ‌هایی از کاوشگری که 13 سال پیش به مریخ پرتاب شد

مریخ‌نشین بیگل 2 در سال ۲۰۰۳ همراه با مدارگرد «مارس اکسپرس»، متعلق به آژانس فضانوردی اروپا (ESA)، راهی فضا شد اما دیگر هیچ اثری از آن یافت نشد و به یکی از رازهای عجیب تاریخ اکتشافات مریخ تبدیل شد.

تبلیغات
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری